info@jouwtoren.nl

DayRetreats

De DayRetreats van De Toren zijn ontwikkeld voor en door vrouwen.

Het uitgangspunt is om, binnen een ontspannen setting en natuurlijke omgeving, een dag te beleven waarin je loskomt van de beslommeringen van alle dag.

De thema’s en workshops van de DayRetreats zijn wisselend, maar kennen een vaste waarde voor bewustzijn, voeding en beweging. Daarnaast maken we gebruik van de natuur als bron van positiviteit en stemmen we de activiteiten af op de seizoenen.

Tijdens de DayRetreat wordt er door De Toren een biologische vegetarische lunch aangeboden waarbij we rekening kunnen houden met dieetwensen. Tevens zal er de hele dag voldoende drinken en gezonde versnaperingen aanwezig zijn.

Kennis over en ervaring met bewustzijn, gezonde voeding en beweging is niet nodig. De DayRetreats van De Toren zijn laagdrempelig en bedoeld voor alle vrouwen.

Tenzij anders vermeld worden de DayRetreats verzorgd door de oprichters van De Toren; Marleen de Kok- van de Brug en Hanneke Bijvank- Wallet. Beide zijn geschoold en hebben ruime ervaring in het begeleiden van mensen op het gebied van een bewuste en gezonde levensstijl.

DayRetreat Lente

zaterdag 4 april 2020

Heerlijk; het voorjaar is in zicht! Tijd om te ontwaken uit een lange winterrust, de ledematen rustig uit te rekken, in beweging te komen en te kijken naar groei.

Tijdens de DayRetreat Lente nemen we je mee naar een frisse start waarin we mogelijkheden bieden om je op te laden met nieuwe energie en stil te staan bij de vraag ‘wat wil er zich in mij ontkiemen?’.         

Gun jezelf het beste!

DayRetreat Lente
aanmelding-dayretreat-winter

DayRetreat Winter

zaterdag 18 januari 2020

De winter staat voor een periode van naar binnen keren, je eigen schoonheid zien en energie opslaan als voorbereiding op groei in de lente. Winter is het seizoen dat ons ondersteunt om tijd te nemen stilte te vinden in het contact met jezelf en terug te keren naar je kern. Op die plek zie je wie je bent, maak je contact met je verlangens en vindt je inspiratie zodat je beslissingen kunt nemen over de richting die je in het nieuwe jaar in wil slaan.  

Gun jezelf het beste!

DayRetreat Herfst

zaterdag 12 oktober 2019

De herfst gaat over het loslaten van datgene wat wij niet meer nodig hebben of wat ons tegenhoudt. Wanneer de dagen langzaamaan steeds donkerder worden, is het tijd om te rusten en naar binnen te keren. De herfst is het seizoen om goed voor jezelf te zorgen met voedend en verwarmend voedsel, als voorbereiding op de komende kou.

Wij nemen je graag mee naar een rustige en fijne omgeving, een dag weg uit je drukke leven. Een dag voor jezelf met workshops die passen bij het seizoen van verandering, loslaten en rust zodat je ontspannen de herfst tegemoet kan gaan.

Gun jezelf het beste!

DayRetreat-Herfst-dagje-uit-in-oktober
DayRetreat Zomer

DayRetreat Zomer

zaterdag 29 juni 2019

Yess!!! Ons DayRetreat Zomer staat gepland. Wij hebben er zin in! Dit keer nemen wij je mee naar Harco Hoveniers in Hoevelaken. Een inspirerende omgeving waar we een mini vakantie organiseren.

De zomer staat voor ons in het teken van genieten van de warmte, de zon en indrukken opdoen in de natuur. Zowel fysiek als geestelijk. Op ons DayRetreat laten wij je de smaken. geuren en kleuren van de zomer ervaren. De dag is een oase van rust met tijd voor jezelf en verschillende workshops zodat jij met opgeladen energie en inspiratie de zomer in kan!
Waarom? Omdat het leuk is en jij dit verdient!

Gun jezelf het beste!

Close Menu