info@jouwtoren.nl
DayRetreat Zomer

DayRetreat Zomer

Zaterdag 29 juni 2019

Yess!!! Ons DayRetreat Zomer staat gepland. Wij hebben er zin in! Dit keer nemen wij je mee naar Harco Hoveniers in Hoevelaken. Een inspirerende omgeving waar we een mini vakantie organiseren.

De zomer staat voor ons in het teken van genieten van de warmte, de zon en indrukken opdoen in de natuur. Zowel fysiek als geestelijk. Op ons DayRetreat laten wij je de smaken, geuren en kleuren van de zomer ervaren. De dag is een oase van rust met tijd voor jezelf en verschillende workshops zodat jij met opgeladen energie en inspiratie de zomer in kan!
Waarom? Omdat het leuk is en jij dit verdient!

Bij aankomst in Hoevelaken starten we de dag met het uitzetten van onze telefoons. Een dag zonder afleiding, zodat jij volledig los kan komen van thuis. We starten met een meditatie om de geuren van de zomer op ons in te laten werken. De workshop zal zich ook richten op geuren en we gaan een geurzakje maken. Voordat de vegetarische lunch start heb je tijd om tot jezelf te komen in stilte.

De lunch wordt bereid met zoveel mogelijk verse producten, waarvan een deel zo uit de moestuin komt die aanwezig is op het Hoveniersbedrijf Harco. Het oogsten van je eigen groenten hoort ook bij de zomer.

In de middag gaan we de natuur ervaren op blote voeten om al onze zintuigen op scherp te zetten. We hebben weer een moment voor onszelf waarna we aan de slag gaan met de workshop ijs maken en de kruiden van de zomer; eetbare bloemen. De dag ronden we af met een meditatie om helemaal opgefrist weer naar huis te gaan. Klaar voor een energieke zomer.

Wij hebben er zin in om een dag te organiseren waarin jij je op vakantie waant en hopen je te zien op ons DayRetreat Zomer.

Inclusief:

– activiteiten
– verzorgde biologische en vegetarische lunch
– onbeperkt water, koffie, thee en zelfgemaakt lekkers
Рtijdschriften, kaartensets, mandala’s en potloden, pen en papier voor de stilte momenten
– gratis parkeergelegenheid

Exclusief:

– vervoer naar de locatie
– zorg zelf voor (comfortabele) kleding en schoeisel die passen bij de weersomstandigheden

Datum: zaterdag 29 juni 2019
Tijd: 09.30 uur- 16.30 uur
Locatie: Harco Hoveniers Hoevelaken
Kosten: 89,

Close Menu