info@jouwtoren.nl
aanmelding-dayretreat-winter

DayRetreat Winter

Zaterdag 18 januari 2020

Wil jij ook een ontspannen en inspirerend dagje uit in januari? Lees dan hieronder verder en ga met ons mee! 

De Toren organiseert per seizoen een DayRetreat voor en door vrouwen om hen, met een volledig verzorgde ontspannen dag, te inspireren het beste uit zichzelf te halen. Na de geslaagde en inspirerende DayRetreat Herfst organiseert De Toren voor het volgende seizoen, de winter, ook weer een DayRetreat. Het thema van de DayRetreat Winter is bezinning. 

De winter staat voor een periode van naar binnen keren, je eigen schoonheid zien en energie opslaan als voorbereiding op groei in de lente. Winter is het seizoen dat ons ondersteunt om tijd te nemen stilte te vinden in het contact met jezelf en terug te keren naar je kern. Op die plek zie je wie je bent, maak je contact met je verlangens en vindt je inspiratie zodat je beslissingen kunt nemen over de richting die je in het nieuwe jaar in wil slaan.  

Het nemen van tijd voor jezelf en het zoeken naar stilte staat bijna haaks op de drukte die de maatschappij van ons vraagt (en waar we zelf in meegaan) tijdens de wintermaanden; deadlines, feesten en partijen, vergaderingen etc. Het kan helpen regelmatig een kruis in je agenda te zetten, een fijne dag voor jezelf te plannen. De DayRetreat Winter op zaterdag 18 januari is zo’n fijne dag. 

De DayRetreat Winter is een volledig verzorgde inspirerende dag met verschillende workshops, tijd voor jezelf, stilte, natuur en gezond en lekker eten. De dag staat in het teken van bezinning. In de workshops zal dit thema meerdere keren terugkomen. Wij zullen je tijdens het DayRretreat aan het denken zetten over wie JIJ bent, wat JIJ wilt in het nieuwe jaar en wat JIJ daarvoor nodig hebt. Dit doen we tijdens rustige yoga, meditaties, gesprekken, buiten zijn en er is een creatieve (teken)workshop. Ook zullen we stilstaan bij voedsel wat je vult en verwarmt tijdens de koude winterperiode en welke kruiden ondersteunend kunnen werken. De Toren zorgt voor een vegetarische lunch en zelfgemaakte versnaperingen tussendoor.  

De locatie van de DayRetreat Winter is De Hooiberg te Leersum. De Hooiberg is van alle gemakken voorzien (kussens, dekens, matjes, zitkussens); een fijne, warme plek waar je je direct welkom en thuis voelt en de kaarsjes branden als je aankomt.  

Wil jij een dag de tijd nemen en krijgen voor bezinning? Stilte vinden in je jezelf en in contact komen met je verlangens? Of wil je gewoon een ontspannen en leuke dag? Kom dan op 18 januari 2020 naar De Hooiberg te Leersum voor de DayRetreat Winter, een volledig verzorgde en inspirerende dag voor en door vrouwen. De Toren zorgt voor een fijne sfeer zodat jij optimaal kunt genieten van deze dag. 

Gun jezelf het beste!

Inclusief: 

– activiteiten 
– verzorgde biologische en vegetarische lunch 
– onbeperkt water, koffie, thee en zelfgemaakt lekkers 
– tijdschriften, kaartensets, mandala’s en potloden, pen en papier voor de stilte momenten 
– gratis parkeergelegenheid 

Exclusief: 

– vervoer naar de locatie 
– zorg zelf voor (comfortabele) kleding en schoeisel die passen bij de weersomstandigheden 

Datum: zaterdag 18 januari 2020 
Tijd: 09.30 uur- 16.30 uur 
Locatie: De Hooiberg te Leersum 
Kosten: 95,- euro 

dayretreat winter
dagje uit

Voorgaande DayRetreat is beoordeeld met een 9,3!

Debby

‘Heerlijk leerzaam, lekker eten, ontspannen en helend.’ 

Yonicka

‘Zoals jullie het doen is het super.’ ‘Ik kom tot rust.’ 

Marisol

‘Ik vond het heel prettig; fijne mensen en een hoop geleerd voor mezelf.’ 

Close Menu