info@jouwtoren.nl
DayRetreat-Herfst-dagje-uit-in-oktober

DayRetreat Herfst

Zaterdag 12 oktober 2019

Wil jij ook een ontspannen en inspirerend dagje uit in oktober? Lees dan hieronder verder en ga met ons mee!

De Toren organiseert per seizoen een DayRetreat voor en door vrouwen om hen, met een volledig verzorgde ontspannen dag, te inspireren het beste uit zichzelf te halen. Na de geslaagde en inspirerende DayRetreat Zomer organiseert De Toren voor het volgende seizoen, de herfst, ook weer een DayRetreat. Het thema van dit DayRetreat is loslaten.

De herfst gaat over het loslaten van datgene wat wij niet meer nodig hebben of wat ons tegenhoudt. En wanneer de dagen dan langzaamaan steeds donkerder worden, is het tijd om te rusten en naar binnen te keren en in contact te komen met jezelf om te overzien wat losgelaten mag worden. We doen dit door     stille overdenking, yoga en meditatie.

Ook is de herfst het seizoen om goed voor jezelf te zorgen met voedend en verwarmend voedsel, als voorbereiding op de komende kou. Een mooie gelegenheid dus om met de groenten en kruiden van de herfst nieuwe recepten uit te proberen.

Marleen en Hanneke van De Toren nemen je graag mee naar Harco Hoveniers in Hoevelaken voor de DayRetreat Herfst. Zij organiseren een ontspannen dagje uit in oktober de herfstmaand bij uitstek. De DayRetreat Herfst zal een rustige en fijne dag voor jou zijn; een volledig verzorgde dag met verschillende workshops die passen bij het herfstseizoen, het seizoen van loslaten, verandering en rust.

De dag staat in het teken van loslaten, in de workshops zal dit thema meerdere keren terugkomen. Tijdens yoga, meditaties en wandelen en tijdens de andere workshops. Zo zullen we ook creatief aan de slag gaan met het maken van een dromenvanger en staan we stil bij de kruiden van de Herfst, voedend en verwarmend. Om een verdiepingsslag te maken zal er in de middag een groepcoachingssessie zijn.

Natuurlijk zorgt De Toren weer voor een vegetarische lunch en zelfgemaakte versnaperingen tussendoor.

Zijn er gewoontes of gedachten die jij zou willen leren loslaten en wil je een ontspannen dagje uit in oktober? Ga dan met ons mee naar de DayRetreat Herfst in Hoevelaken, voor en door vrouwen. De Toren zorgt voor een ontspannen en rustige sfeer zodat jij kunt genieten van een dag helemaal voor jezelf.

Gun jezelf het beste!

Inclusief:

– activiteiten
– verzorgde biologische en vegetarische lunch
– onbeperkt water, koffie, thee en zelfgemaakt lekkers
– tijdschriften, kaartensets, mandala’s en potloden, pen en papier voor de stilte momenten
– gratis parkeergelegenheid

Exclusief:

– vervoer naar de locatie
– zorg zelf voor (comfortabele) kleding en schoeisel die passen bij de weersomstandigheden

Datum: zaterdag 29 juni 2019
Tijd: 09.30 uur- 16.30 uur
Locatie: Harco Hoveniers Hoevelaken
Kosten: 95,- euro

Dagje-uit-in-oktober

Voorgaande DayRetreat is beoordeeld met een 9,1!

Tessa

Top! Ik verheug me steeds weer op deze dag van ontspanning. Ook vind ik het leuk dat ik steeds weer iets nieuws leer. 

José

Op de DayRetreats heerst altijd een ontspannen sfeer, je krijgt het gevoel dat je echt welkom bent! Voor mij lijkt het op een kort zeer ontspannen vakantie reisje.

Yonicka

Een heerlijk en ontspannen dag gehad, eten is goed verzorgd en leerzaam. Niks moet alles mag, dit geeft een heerlijk sfeertje.

Close Menu