info@jouwtoren.nl

DayRetreat 'Lente'

Datum: Zaterdag 4 april 2020
Tijd: 9.30 uur – 16.30 uur

Heerlijk; het voorjaar is in zicht! Tijd om te ontwaken uit een lange winterrust, de ledematen rustig uit te rekken, in beweging te komen en te kijken naar groei.

 

Tijdens de DayRetreat Lente nemen we je mee naar een frisse start waarin we mogelijkheden bieden om je op te laden met nieuwe energie en stil te staan bij de vraag ‘wat wil er zich in mij ontkiemen?’.         

Of klik hieronder om je aan te melden voor deze DayRetreat.

DayRetreat Winter

Datum: Zaterdag 18 januari 2020
Tijd: 9.30 uur – 16.30 uur

De DayRetreat Winter is een volledig verzorgde, inspirerende dag met verschillende workshops in het thema bezinning, aandacht voor de natuur, tijd voor jezelf en gezond en lekker eten.

Wij zullen je aan het denken zetten over wie JIJ bent, wat JIJ wilt in het nieuwe jaar en wat JIJ daarvoor nodig hebt. Dit doen we tijdens rustige yoga, meditaties, gesprekken, voedend en verwarmend voedsel, buiten zijn en een creatieve workshop.

Of klik hieronder om je aan te melden voor DayRetreat Winter.

DayRetreat Herfst

Datum: Zaterdag 12 oktober 2019
Tijd: 9.30 uur – 16.30 uur

De herfst gaat over het loslaten van datgene wat wij niet meer nodig hebben of wat ons tegenhoudt. Wanneer de dagen langzaamaan steeds donkerder worden, is het tijd om te rusten en naar binnen te keren. De herfst is het seizoen om goed voor jezelf te zorgen met voedend en verwarmend voedsel, als voorbereiding op de komende kou.

Wij nemen je graag mee naar een rustige en fijne omgeving, een dag weg uit je drukke leven. Een dag voor jezelf met workshops die passen bij het seizoen van verandering, loslaten en rust zodat je ontspannen de herfst tegemoet kan gaan.

Gun jezelf het beste!

Marleen en Hanneke

Of klik hieronder om je aan te melden voor DayRetreat Herfst.

DayRetreat Zomer

Datum: Zaterdag 29 juni 2019
Tijd: 9.30 uur – 16.30 uur

Yess!!! Ons DayRetreat Zomer staat gepland. Wij hebben er zin in! Dit keer nemen wij je mee naar Harco Hoveniers in Hoevelaken. Een inspirerende omgeving waar we een mini vakantie organiseren.

De zomer staat voor ons in het teken van genieten van de warmte, de zon en indrukken opdoen in de natuur. Zowel fysiek als geestelijk. Op ons DayRetreat laten wij je de smaken, geuren en kleuren van de zomer ervaren. De dag is een oase van rust met tijd voor jezelf en verschillende workshops zodat jij met opgeladen energie en inspiratie de zomer in kan!
Waarom? Omdat het leuk is en jij dit verdient!

Gun jezelf het beste!

Marleen en Hanneke

Of klik hieronder om je aan te melden voor deze DayRetreat.

Close Menu