info@jouwtoren.nl

Ontspannen of Mindful in regio Amersfoort

Mindful wandelen, mindful eten, mindful leven, mindful werken, de term hoor je nu aan alle kanten. Maar wat is mindful nu eigenlijk?

Mindful wil eigenlijk zeggen in het hier en nu. Bewust aanwezig zijn in het hier en nu. Ontspannen in het moment, niet in het verleden of in de toekomst maar in het nu. Dit kan je op vele activiteiten toepassen. Wat levert het je op? Meer ontspanning, vaak een heldere geest en meer rust in je dag.

Dus eigenlijk is het vooral bewust zijn van wat je doet. Op een ontspannen manier bewegen en je eten of drinken ook echt proeven. Tijdens het DayRetreat in regio Amersfoort passen we oefeningen toe die je helpen te ontspannen en in het hier en nu te blijven. Zo is het dagje uit met ons een echte break van je dagelijkse leven. Een ontspannen oplaad moment zodat je er daarna weer tegen kan. En wie weet neem je een beetje ontspanning wel mee naar huis.

De groep bestaat uit alleen vrouwen, je bent van harte welkom om alleen aan te sluiten. Het DayRetreat wordt georganiseerd in de regio Amersfoort. Ook vriendinnen of zussen zijn welkom om deel te nemen. Indien jullie al een grotere groep vriendinnen zijn kunnen we kijken naar de mogelijkheden om een dag op maat te organiseren.

natuurwandeling

Voor meer info over het DayRetreat in de regio Amersfoort klik op:

Close Menu