info@jouwtoren.nl

Een dagje uit met vriendinnen in regio Utrecht?

Samen met vriendinnen een dagje uit in regio Utrecht? Het DayRetreat van de Toren is ontwikkeld voor vrouwen en door vrouwen. Je kunt je aansluiten bij een gepland staande DayRetreat of in overleg maken we een DayRetreat op maat voor groepen vriendinnen.

Het uitgangspunt is om, binnen een ontspannen setting en natuurlijke omgeving, een dag te beleven waarin je loskomt van de beslommeringen van alle dag. We combineren voeding, beweging, ontspanning en gezelligheid, met stilte momenten en ontspanning. Willen jij en je vriendinnen ook mee met zo’n gezellig dagje uit in regio Utrecht?

De thema’s en workshops van het DayRetreat zijn wisselend maar kennen een vaste waarde voor bewustzijn, voeding en beweging. Daarnaast maken we gebruik van de natuur als bron van positiviteit en stemmen we de activiteiten af op de seizoenen. De groepen bestaan uitsluitend uit vrouwen, dit kan prima alleen, maar het leent zich ook met uitstek voor een dag samen voor vriendinnen.

paddestoel

Geniet van een dagje uit in regio Utrecht

Tijdens de DayRetreat wordt er door De Toren een biologische vegetarische lunch aangeboden waarbij we rekening kunnen houden met dieetwensen. Tevens zal er de hele dag voldoende drinken en gezonde versnaperingen aanwezig zijn.

Kennis over en ervaring met bewustzijn, gezonde voeding en beweging is niet nodig. Het DayRetreat van De Toren zijn laagdrempelig en bedoeld voor alle vrouwen. Het DayRetreat wordt georganiseerd in regio Utrecht, zodat je niet ver hoeft te reizen voor je dagje uit.

Tenzij anders vermeld wordt het DayRetreat verzorgd door de oprichters van De Toren; Marleen de Kok- van de Brug en Hanneke Bijvank- Wallet. Beide zijn geschoold en hebben ruime ervaring in het begeleiden van mensen op het gebied van een bewuste en gezonde levensstijl.

Voor meer info over het DayRetreat in regio Utrecht klik op:

Close Menu