info@jouwtoren.nl

Dagje uit of DayRetreat in regio Amersfoort?

Opzoek naar een dagje uit in regio Amersfoort voor jezelf. Even een moment om helemaal te ontspannen? Eens iets anders dan het standaard dagje uit. Ga eens met ons mee naar de natuur in regio Amersfoort, kom tot jezelf en laat je volledig ontspannen. Voel je lichaam bewegen, geniet van de stilte momenten, proef het lekkere eten. Kortom wij zorgen voor een ontspannen dag.

Het DayRetreat van de Toren zijn ontwikkeld voor vrouwen en door vrouwen. Het DayRetreat wordt georganiseerd in regio Amersfoort.

Tijdens het DayRetreat is het uitgangspunt om, binnen een ontspannen setting en natuurlijke omgeving, een dag te beleven waarin je loskomt van de beslommeringen van alle dag. Geniet van de natuur, lekker eten, ontspannen bewegen, gezonde voeding en stilte momenten.

bright-daylight-environment
Zadencracker

Het DayRetreat in regio Amersfoort

De thema’s en workshops van de DayRetreat zijn wisselend maar kennen een vaste waarde voor ontspannen bewustzijn, voeding en beweging. Daarnaast maken we gebruik van de natuur rondom Amersfoort als bron van positiviteit en stemmen we de activiteiten af op de seizoenen.

Tijdens de DayRetreat wordt er door De Toren een biologische vegetarische lunch aangeboden waarbij we rekening kunnen houden met dieetwensen. Tevens zal er de hele dag voldoende drinken en gezonde versnaperingen aanwezig zijn.

Kennis over en ervaring met ontspannen bewustzijn, gezonde voeding en beweging is niet nodig. Het DayRetreat van De Toren is laagdrempelig en bedoeld voor alle vrouwen. De locaties worden gekozen in de regio Amersfoort zodat je niet ver hoeft te reizen voor een ontspannen dagje uit.

Tenzij anders vermeld wordt het DayRetreat verzorgd door de oprichters van De Toren; Marleen de Kok- van de Brug en Hanneke Bijvank- Wallet. Beide vrouwen zijn geschoold en hebben ruime ervaring in het begeleiden van vrouwen op het gebied van een bewuste en gezonde levensstijl.

Voor meer informatie over het DayRetreat in regio Amersfoort klik op:

Close Menu